La Jungla
Foto: | Instagram
Música

Pluja d'indirectes i retrets entre Rosalía i Rauw Alejandro en els premis Grammy

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ahir a la nit, dijous 16 de novembre, es van celebrar a Sevilla els Latin Grammy. Els premis de música llatina més importants a escala mundial. Una celebració dedicada a la música que va reunir a molts artistes nacionals i internacionals. Entre ells Rosalía i Rauw Alejandro.

Què sabem? Rosalía va arribar a la gala dels premis Latin Grammy sola i lluint un vestit negre, de transparències, que deixava entreveure la calceta negra que lluïa a sota. Rauw Alejandro també va optar pel color negre. El cantant, però, no va arribar sol. Ho va fer del braç de la seva mare, demostrant que sempre es recolza en ella en els bons i mals moments.

Què ha passat? Rosalía va ser l'encarregada d'obrir la gala dels Latin Grammy. Ho va fer cantant una cançó que ha estat molt comentada, i que moltíssimes persones interpreten com un dard i indirecta a Rauw Aleajandro. El de Puerto Rico també va cantar durant l'entrega de premis i la cançó que va interpretar també ha generat un gran impacte.

En detall: Rosalía va obrir la gala dels Latin Grammy cantant una cançó de Rocío Jurado. Concretament va interpretar Se nos rompió el amor. Una cançó per deixar clar que ella i Rauw Alejandro no estan junts, tot i els rumors de reconciliació. Una ruptura que es va produir en el mes de juliol, mesos després que el de Puerto Rico demanés matrimoni a la catalana. Cal destacar que Rosalía, durant la seva actuació, va canviar la lletra de la cançó, per llançar un brutal dard a Rauw Alejandro. Just abans de deixar de cantar va dir: "se'ns va acabar l'amor de no utilitzar-lo".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosalía Army (@rrosalia.vt)

Per acabar: Rauw Alejandro també va actuar en la gala dels Latin Grammy. La cançó escollida tampoc va deixar a ningú indiferent. I és que l'artista va interpretar el tema Se fue de la cantant italiana Laura Pausini. Un tema que parla sobre les ruptures, el dolor que senten les persones quan se separen i la pena de no poder estar amb la persona que t'ha robat el cor. Una cançó amb la qual Rauw Alejandro deixa clar que ell continua pensant amb Rosalía i que voldria tornar amb la catalana. Ella, sembla haver passat pàgina i no voler saber-ne res.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía