La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Rosalía podria haver oblidat a Rauw Alejandro amb aquest famós actor espanyol

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana, Rosalía Vila, està soltera després de la seva traumàtica ruptura amb el també cantant Rauw Alejandro. Una relació que es va acabar després de quasi tres anys, i amb plans de futur, entre ells la celebració d'un gran casament.

Què sabem? Cada dia que passa Rosalía Vila està millor, després de deixar-ho amb Rauw Alejandro. Els motius de la separació no acaben de quedar clars, tot i que s'ha especulat amb diverses infidelitats per part d'ell. Un comportament que no hauria agradat gens a la catalana.

Què ha passat? Quatre dies fa de l'última publicació de Rosalía Vila en el seu compte d'Instagram. Una publicació on la catalana resumeix en diverses fotografies com han estat els seus últims dies. Una publicació que ha rebut molts comentaris i 'm'agrada' per part dels seus seguidors.

En detall: Entre tots els comentaris que ha rebut la cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires n'hi ha un que ha cridat l'atenció de moltíssimes persones. Un comentari que ha escrit un famós actor espanyol, molt desitjat, que també està solter i amb ganes de passar-ho bé com Rosalía. Un comentari que ha fet saltar tots els rumors d'una possible relació o profunda amistat entre la cantant i l'actor.

Qui és ell? L'actor que ha comentat la darrera publicació de la cantant catalana és Álex González, que el passat mes d'abril va trencar la relació sentimental que tenia amb la també actriu María Pedraza. González ha escrit el següent missatge a Rosalía: "Tan bonica que amenaça".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Per acabar: La darrera publicació de Rosalía Vila a Instagram acumula més de 2 milions de 'm'agrada' i més de 6.000 comentaris. Alguns d'ells són els següents: "M'encanta el teu cabell", "Bicimami", "La millor", "Cada dia estàs més guapa" o "Millor estar sola que mal acompanyada".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía