La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía arrasa a TikTok amb el seu vídeo: confessió sobre una part del seu cos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Rosalía Vila acaba de fer 31 anys. Un aniversari diferent, ja que no està amb Rauw Alejandro amb qui s'havia de casar, però especial, perquè ha estat rodejada de grans amics seus. Un aniversari que la catalana ha celebrat a París.

Què sabem? Des de la seva ruptura amb el cantant Rauw Alejandro, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha optat per mantenir un perfil baix a les xarxes socials per superar la separació i refer-se del dur cop.

Què ha passat? Durant les últimes hores Rosalía ha publicat un vídeo en el seu compte de TikTok que no para de rebre tota mena de reaccions i comentaris. Un vídeo on mostra com és el seu dia a dia de celebrity i també fa una confessió sobre una part del seu cos.

En detall: Rosalía comença el vídeo en el llit, després de celebrar la nit anterior el seu aniversari. Una festa que Rosalía va celebrar en un exclusiu restaurant de París amb amics i el seu equip de treball, entre ells la seva germana Pili, que no la deixen sola en cap moment. Un cop desperta Rosalía es posa en mans dels seus maquilladors i perruquers que la deixen de punt en blanc per anar a la desfilada de moda de la firma Dior. Mentre es vesteix, amb un vestit llarg negre de tirants i una camisa blanca a sota, Rosalía diu: "El meu cul no para de créixer". Una confessió divertida i natural sobre una part del seu cos, deixant clar que tot i la ruptura no ha perdut les ganes de menjar ni de gaudir de la vida. El moment:

Per acabar: Un vídeo a TikTok on Rosalía mostra un passeig que fa pel centre de París i la seva arribada a la desfilada de Dior, on la reben els periodistes, fotògrafs i els seus seguidors, que no paren de cridar quan la veuen. "La gent de París sempre és molt maca", confessa la catalana. També diu que l'actriu Jennifer Lawrence és guapíssima i que Jenna Ortega, coneguda entre altres per protagonitzar la sèrie Miércoles, també.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía