La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía desfà els seus seguidors amb una preciosa foto mai vista del seu passat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana acaba de fer 31 anys. Rosalía ho ha celebrat a París, ciutat on ha anat en motiu de la setmana de la moda. Allà ha estat rodejada dels seus amics i també de la seva germana, Pili, que no la deixa sola en cap moment.

Què sabem? Rosalía ha obert l'àlbum del seu aniversari i ha penjat a les xarxes algunes de les fotos del seu dia més especial. Una publicació que suma molts comentaris i reaccions per part dels seus seguidors, que cada dia en són més.

Què ha passat? Rosalía ha publicat fotos d'ella a l'habitació del caríssim hotel de París on s'ha allotjat. Una habitació plena de rams de flors i regals de milionària. També una foto seva bufant les espelmes d'un enorme pastís. Tot i que n'hi ha una imatge que destaca sobre les altres. Una que la cantant ha recuperat del passat.

En detall: La catalana, amb motiu del seu aniversari, ha fet un collage. Ha agafat una foto seva actual, bufant les espelmes, i l'ha posada al costat d'una foto seva de fa molts anys, quan era una nena, també en el dia del seu aniversari bufant les espelmes. Una imatge que ha desfet als seus seguidors. Rosalía, tot i els retocs estètics que s'ha fet, manté la mateixa essència. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Per acabar: Una publicació on la cantant també ha escrit unes paraules, dedicades als seus amics i seguidors. Paraules que també es poden llegir com un dard cap a Rauw Alejandro, la seva exparella amb qui s'havia de casar aquest any o el que ve. "Gràcies per totes les felicitacions del meu aniversari. Ho celebro a París a la ciutat de l'amor amb els meus millors amics", escriu Rosalía. I el dard cap a la seva parella és el següent: "Uns amics que em gaudeixen". Una manera elegant i directa de dir que Rauw Alejandro no gaudia d'estar amb ella i que per això es va acabar la relació entre rumors d'infidelitat. "Abraçades per tothom", acaba dient entre emoticones de cors i pastissos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía