La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rauw Alejandro enxampat a París amb una famosa internacional: rumors de relació

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 26 de setembre de 2023. 18:09
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser fa uns mesos quan Rauw Alejandro i Rosalía, que tenien plans de casar-se, van comunicar la seva ruptura. Una notícia que va fer-se publica després de mesos de rumors sobre una possible i greu crisi entre la parella.

Què sabem? Rauw Alejandro es troba de gira per Europa. Recentment, ha estat a la ciutat de l'amor, París. Allà el cantant s'ha deixat veure en molt bona companyia amb una famosa cantant i actriu internacional.

Què ha passat? Rauw Alejandro oblida a la catana Rosalía amb una famosa internacional. Unes imatges que corren com la pólvora per les xarxes socials, que molts asseguren que es podria tractar de la nova il·lusió de Rauw Alejandro després de trencar amb Rosalía.

En detall: Fa dos dies, el passat diumenge 24 de setembre, Rauw Alejandro es va deixar veure en l'estadi de l'equip de futbol francès Paris Saint-Germain. I és que el cantant de Puerto Rico, a banda del món de la música, també és un gran aficionat de l'esport. Rauw Alejandro no va anar sol a l'estadi a veure el partit de futbol. Ho va fer amb uns amics seus. El que va cridar l'atenció de tots els presents, però, va ser la boníssima complicitat que hi havia entre Rauw Alejandro i una famosa cantant i actriu dels Estats Units. Parlem de Selena Gómez, nascuda a Texas. De fet, Rauw Alejandro i Selena es van asseure molt junts, un davant de l'altre, alimentant així els rumors sobre una possible relació sentimental entre ells. Les fotos, a continuació:

Per acabar: Rosalía també ha estat a París, tot i que no s'ha vist, pel que se sap, amb Rauw Alejandro. La catalana, que acaba de celebrar el seu aniversari, ha visitat la ciutat francesa amb motiu de la setmana de la moda. Allà s'ha deixat veure amb la seva gran amiga Kylie Jenner, del clan de les Kardashians. També amb la seva germana Pili, un any més gran que ella, que s'ha convertit en la seva ombra.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música