La Jungla
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rauw Alejandro fa net: la decisió més radical després de tallar amb Rosalía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rauw Alejandro intenta passar pàgina de Rosalía, un mes després que transcendís públicament la seva ruptura. Com faria qualsevol millennial, la separació es comença a superar després d'eliminar l'ex de les xarxes socials, i així ho ha fet.

Què en sabem? En un rampell inesperat pels fans, Rauw Alejandro ha deixat de seguir Rosalía i tots els altres comptes que tenia fins ara a Instagram. També ha eliminat totes les fotografies del seu perfil. Si fa poques setmanes va fer neteja i només en va deixar una amb la catalana, en les últimes hores les ha esborrat totes i ja no en queda res.

En detall: Aquesta és la nova passa de Rauw Alejandro en el seu dol per la ruptura amb Rosalía. Fa pocs dies, el porto-riqueny s'acomiadava de la seva ex amb una cançó d'amor titulada Hayami Hana, publicada per sorpresa.

A més, en els últims dies ha sorgit una nova polèmica en relació a la ruptura. Sobre les infidelitats desmentides pel mateix Rauw, ara des de Telecinco l'acusen d'haver estat amb una famosa influencer vinculada a la cadena i que hauria participat en diversos realities.

Per acabar: Un mes després que es conegués la separació de Rosalía i Rauw, se'n van sabent nous detalls. La cantant hauria trucat al seu nòvio a finals de juny quan era de viatge a Puerto Rico perquè es veiessin al pis que compartien a la Casa Burés de Barcelona. Allà li va comunicar la seva decisió de trencar. Fa pocs dies, la de Sant Esteve Sesrovires va tornar al domicili per recollir les últimes coses i enviar al seu ex tot allò que s'havia deixat.