La Jungla
Albert Rivera i la seva mare, al tanatori
Foto: Albert Rivera i la seva mare, al tanatori | Instagram
Famosos

La colpidora carta d'Albert Rivera després de la mort del pare: "Em vaig enfonsar en el taüt"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Albert Rivera i la seva mare, al tanatori
Foto: Albert Rivera i la seva mare, al tanatori | Instagram

Albert Rivera està travessant un dels moments més dolorosos de la seva vida, amb la mort del seu pare aquest diumenge als 71 anys. Després del funeral dilluns a Màlaga, l'exlíder de Ciutadans ha compartit en les últimes hores una colpidora carta pública de comiat.

Què en sabem? A través del seu compte d'Instagram, Albert Rivera s'ha mostrat molt afligit per la inesperada mort del pare. "La vida, de vegades, fa mal. I aquest diumenge a mi m'ha canviat per sempre", ha explicat tot recordant la trucada de la mare per comunicar-li el que havia passat: "Ràbia, incredulitat i impotència és l'únic que vaig sentir en aquell instant". L'exdiputat comparteix també dues fotos, una del seu pare i una altra amb la mare al tanatori.

Què diu Albert Rivera?

  • "Dos dies després d'acomiadar-nos físicament, fins i tot enfonsar-me en el teu taüt abans d'incinerar-te, amb la sensació que m'arrancaven una part del cor sense anestèsia, començo a veure les coses d'una altra manera".
  • "Comença a tenir sentir el teu llegat de valors, instants i aprenentatges d'aquestes dècades".
  • "Trobaré a faltar aquella forma incondicional d'estimar-me, amb pocs "t'estimos" però amb tot el teu amor en les accions de cada dia de la meva vida".
  • "Ets irreemplaçable per mi, papà. Així que t'he de dur amb mi, m'acompanyaràs en les meves decisions i seràs present en els valors que inculqui a les meves filles".
  • "Te n'has anat del nostre costat, em moro de dolor de pensar-ho. Però prometo que des d'avui ompliré aquest buit amb la teva essència i el teu llegat. I cuidaré de la mare, la teva companya de viatge des de fa més de 50 anys".

A més, les paraules de Rivera han generat multitud de reaccions i mostres de suport, entre les quals destaquen els missatges d'alguns exalts càrrecs de Ciutadans, com l'exvicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, o de Pepe de Lucía, pare de Malú i exsogre de Rivera: "Descansa en pau, benvolgut avi de la meva neta estimada".

D'on venim? Agustín Rivera va morir sobtadament aquest 20 d'agost per un problema de salut relacionat amb l'artèria aorta. El pare de l'Albert Rivera no havia estat diagnosticat de cap malaltia del cor, i ningú a la família no esperava aquest final fa només uns dies.

Un altre apunt: La notícia va agafar l'expolític de viatge al Regne Unit, i va volar a Màlaga tan aviat com va ser possible per fer costat a la seva mare, María Jesús Díaz. Al tanatori de Vélez-Málaga on vetllaven el cos d'Agustín Rivera s'hi va poder veure també la Malú, la seva exdona i mare de la seva segona filla; i Carla Cotterli, la seva nòvia actual, que és una de les dues dones amb qui ha estat vist a Eivissa en els últims dies.