La Jungla
Imatges de Big Joke i Daniel Sancho, a 'En boca de todos'
Foto: Imatges de Big Joke i Daniel Sancho, a 'En boca de todos' | Cuatro
Televisió

La policia tailandesa confirma que Daniel Sancho no és a la presó de Koh Samui

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 23 d'agost de 2023. 13:27
Temps de lectura: 3 minuts
Imatges de Big Joke i Daniel Sancho, a 'En boca de todos'
Foto: Imatges de Big Joke i Daniel Sancho, a 'En boca de todos' | Cuatro

Una notícia d'última hora ha fet un gir radical en el cas de Daniel Sancho, i és que el fill de Rodolfo Sancho no es troba a la presó de Koh Samui, fins on fins ara es creia que estava i la premsa es trobava present per informar del cas.

Què en sabem: Fins al dia d'avui, tothom donava per fet que Daniel Sancho es trobava a la presó de Koh Samui, però tal com ha informat Ester Yáñez, periodista de En boca de todos, el jove cuiner mai hauria estat a la presó. El programa ha confirmat la notícia després d'entrevistar a Big Joke amb dos traductors.

  • El programa va entrevistar aquest dilluns al subdirector de la policia tailandesa, Big Joke, per conèixer més detalls del cas, però van descobrir aquesta notícia rellevant pel cas.
  • Tal com ha confirmat Big Joke, sempre ha estat a una altra presó: "Mai ha estat a la presó de Koh Samui, porta des del principi en una altra".

En profunditat: La notícia ha despertat desconcert, ja que la premsa ha gravat cada dia la visita de Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, a la presó de Koh Samui. Però el subdirector de la policia del país va resoldre els dubtes: "Daniel podria trobar-se a Koh Samui amb la seva mare, però sempre se li envia de tornada a una altra presó per dormir. És en aquest destí des que va sortir d'aïllament, on cada dia la policia el fa interrogatoris. D'aquestes preguntes se n'encarrega la policia de Koh Phangan".

  • D'aquesta manera, el més probable és que Daniel Sancho continuï a la presó de Koh Phangan, illa on van succeir els fets i amb qui ha col·laborat la policia.

A més, la reportera desplaçada a Tailàndia ha explicat que la investigació del cas continua oberta i la policia fa interrogatoris gairebé diàriament a Koh Samui, on es trasllada al jove cada dia perquè també pugui rebre les visites de la seva mare, Silvia Bronchalo.

  • Per tant, després de ser interrogat i trobar-se amb la seva mare, Sancho tornaria cada nit a l'altra presó per dormir: "Em va fer un mapa explicant-me els llocs on havia passat Daniel Sancho des que el van detenir. Diàriament, el traslladen per veure la seva mare i ser interrogat", ha explicat Ester Yáñez.

Per últim: L'entrevista al cap de la investigació també ha desvetllat altra informació rellevant del cas. Big Joke ha detallat que no existeixen evidències de missatges amenaçants per part d'Edwin Arrieta al mòbil de Daniel Sancho perquè "els va esborrar". Tot i això, Big Joke ha explicat que continuen treballant per a restaurar els missatges, que podrien trigar fins a tres setmanes per trobar-los.

  • Tal com ha assenyalat el subdirector de la policia tailandesa, aquests missatges seran claus per confirmar o no la versió de Daniel Sancho, que assegura que Edwin el tenia amenaçat amb mostrar imatges íntimes seves.