La Jungla
Big Joke a 'Código 10', i Daniel Sancho a 'Puro Disfrute'
Foto: Big Joke a 'Código 10', i Daniel Sancho a 'Puro Disfrute' | Cuatro/YouTube
Televisió

Daniel Sancho podria haver anat a Tailàndia per trobar-se amb una noia, però Edwin l'hauria seguit

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Big Joke a 'Código 10', i Daniel Sancho a 'Puro Disfrute'
Foto: Big Joke a 'Código 10', i Daniel Sancho a 'Puro Disfrute' | Cuatro/YouTube

En una entrevista al subdirector de la policia tailandesa i màxim responsable del cas de Daniel Sancho, Big Joke ha explicat la confessió del jove, que assenyalaria una nova teoria hipotètica de les intencions del cuiner a Tailàndia.

D'on venim: Código 10 ha entrevistat en exclusiva a Big Joke, com es coneix al subdirector de la policia tailandesa encarregat de la investigació de l'assassinat d'Edwin Arrieta, del qual Daniel Sancho va confessar l'autoria.

En detall: Pel que fa a la suposada relació sentimental que mantenien Daniel Sancho i Edwin Arrieta, Big Joke ha revelat la confessió que va fer el jove després de ser detingut i que s'haurà de comprovar amb els missatges que es van intercanviar, quan aconsegueixin trobar els missatges que Daniel va esborrar del seu telèfon.

  • El subdirector de la policia a Tailàndia ha explicat que Daniel va confessar que no volia mantenir relacions sexuals amb la víctima.
  • A més, ha especificat que, segons les declaracions del jove, va anar a Tailàndia per veure's amb una noia, però Edwin el va seguir i li va fer xantatge: "Li va dir que enviaria fotos d'ells tenint sexe als seus pares. (...) I que si es feien públiques, podria costar-li la feina al seu pare (l'actor Rodolfo Sancho)".
  • Respecte al tipus de relació que tenien el presumpte assassí i la víctima, Big Joke ha declarat que, basant-se en la confessió de Daniel, mantenien una relació romàntica, però que Daniel no la volia continuar, ja que "volia estar amb una dona".
  • La reportera de Código 10, Ester Yáñez, ha preguntat per la noia amb la qual havia quedat Daniel a Tailàndia, de qui fins ara es desconeixia la seva existència: "Sabem que tenia una novia, però res més. Estava previst que es trobés amb Daniel a Koh Phangan".
  • A més, en resposta a si la noia va arribar a Tailàndia, Big Joke ho ha negat: "No, ella estava venint".

En profunditat: L'entrevista al subdirector de la policia tailandesa a Código 10 també ha servit per desmuntar altres incògnites reveladores. Aquests són els punts més destacables:

  • "L'autòpsia ha decretat que la causa de la mort va ser la decapitació", tot i que "encara no s'ha trobat el tors complet" d'Edwin Arrieta, ha dit el subdirector de la policia tailandesa.
  • També, Big Joke ha afegit que "el mòbil (d'Edwin) està en una de les bosses que va tirar a l'oceà, però tampoc no influeix en la investigació perquè és clar que va ser un assassinat". Tot i això, i a falta d'aconseguir els missatges esborrats del telèfon de Daniel, ha assegurat que no hi ha evidències que indiquin que Daniel rebés missatges amenaçants per part del colombià.

Per últim: Big Joke també ha revelat l'estat anímic de Daniel Sancho, que va arribar a la presó "molt estressat", però assegura que "ara llueix més relaxat i que ha acceptat el que ve". El màxim responsable de la policia també ha explicat que la primera opció per un assassinat és la pena de mort, però si confessa podria tenir una millor resolució: "Si al final confessa també al tribunal, pot ser que li rebaixin la pena a presó permanent".

  • A més, Big Joke ha explicat que, tot i no conèixer a Silvia Bronchalo personalment, "comprèn la situació i entén que va cometre un crim", com també pretén que el seu fill no tingui la màxima pena: "Ella només ha demanat que no l'imposin pena de mort".