La Jungla
Silvia Bronchalo i Daniel Sancho
Foto: Silvia Bronchalo i Daniel Sancho | Mediaset/Instagram
Televisió

La primera visita de Silvia Bronchalo a Daniel Sancho va acabar abruptament: el motiu

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Silvia Bronchalo i Daniel Sancho
Foto: Silvia Bronchalo i Daniel Sancho | Mediaset/Instagram

El cas de Daniel Sancho ha fet un gir amb les últimes declaracions que el subdirector de la policia tailandesa, conegut amb el nom de 'Big Joke', ha fet a Código 10, obrint una nova teoria hipotètica dels fets. A més, Nacho Abad ha revelat com ha sigut la primera comunicació de Daniel amb el seu pare i el motiu que va provocar que la primera visita de la seva mare finalitzés abans de temps i de forma abrupta.

D'on venim: Tot i que es va comunicar la finalització de la investigació de l'assassinat d'Edwin Arrieta, un representant de l'ambaixada espanyola va assenyalar que no és així. De fet, encara falten resultats de la investigació, així com trobar el tors del cos d'Edwin o recuperar els missatges del mòbil de Daniel Sancho, claus en el cas.

En detall: Nacho Abad ha explicat a Código 10 que la primera visita de Silvia Bronchalo a Daniel Sancho va finalitzar abans d'hora i de forma abrupta per la situació emocional de la mare i el fill.

  • Segons el presentador del programa de successos de Cuatro, la visita controlada per personal de la presó va durar al voltant d'una hora i quinze minuts, tot i tenir dues hores disponibles.
  • Tal com ha explicat, Bronchalo va conversar amb el seu fill a través d'un vidre i li va preguntar pels fets: "El que m'expliquen fonts de la presó és que li pregunta què ha succeït, què ha fet, ell es justifica, ploren... però a l'hora i quart Daniel Sancho té una crisi d'ansietat".
  • En conseqüència de la situació, on el jove era "incapaç d'articular paraula i Silvia Bronchalo va entrar en plor també", "el desenllaç va ser que les autoritats van decidir intervenir" i acabar amb la visita, segons el periodista.

A més, Abad també ha explicat que Daniel Sancho ha tingut aquest dimarts la seva primera comunicació amb el seu pare, l'actor Rodolfo Sancho, amb qui ha pogut parlar mitjançant una videotrucada a les 12 del matí (hora peninsular), aproximadament.

  • El cuiner tindria dret a tres videotrucades al mes, i la trucada amb el seu pare seria la primera de totes, segons el presentador.

Per últim: Coneixem que Daniel Sancho no estaria a la presó de Koh Samui, sinó que el jove estaria intern a Surat Thani, una presó on hi ha interns condemnats a presó permanent i pena de mort, tal com ha confirmat 'Big Joke'.

  • El jove compartiria la presó juntament amb 2.500 presos a Surat Thani, que compta amb cel·les de 20 presos que dormen a terra i que deixa l'opció que familiars puguin enviar cartes als reclusos i els hi enviïn diners.
  • De fet, el subdirector de la policia tailandesa ha explicat que és allà des que va acabar l'aïllament per sorpresa de la premsa desplaçada, que pensava que havia estat tot aquest temps a Koh Samui.
  • La periodista Ester Yáñez ha aconseguit unes declaracions de 'Big Joke', que ha explicat que el jove està intern a Surat Thani, on dorm, però es trasllada diàriament a Koh Samui. Sancho realitza el trasllat, de tres hores de duració aproximadament, a través d'un ferri de dues hores de duració, dins d'un furgó policial i amb grillons.
  • El trasllat diari, el qual permet que la policia de Koh Samui pugui interrogar-lo i ell pugui rebre les visites del seu advocat i la seva mare, finalitzarà previsiblement aquest divendres, ja que acabarà la investigació i rebrà les visites directament a Surat Thani, segons han explicat a Código 10.
Categoria: La Jungla