La Jungla
Arturo Pérez-Reverte, a 'El Hormiguero'
Foto: Arturo Pérez-Reverte, a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Pérez-Reverte, desfermat contra Sánchez a 'El Hormiguero': "És un assassí"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Arturo Pérez-Reverte, a 'El Hormiguero'
Foto: Arturo Pérez-Reverte, a 'El Hormiguero' | Antena 3

Arturo Pérez-Reverte ha estat tendència a les xarxes socials en les últimes hores per les seves paraules de menyspreu contra Pedro Sánchez durant una entrevista a El Hormiguero.

Què en sabem? Durant 15 minuts, Pérez-Reverte es va dedicar a menystenir Pedro Sánchez amb afirmacions de l'estil que mai no ha llegit un llibre, acusacions de "cinisme" i "mala persona", va arribar a anomenar-lo "assassí" i va aprofitar per carregar contra l'amnistia. Aquest és un dels fragments que ha provocat la polèmica:

Reaccions: Les paraules de l'escriptor murcià han generat un terratrèmol a les xarxes socials, per la seva duresa contra el president del govern espanyol durant un speech polític que no va comptar amb cap veu contraposada.

D'on venim? Es dona la circumstància que els atacs durant un quart d'hora en contra de Sánchez i l'amnistia a El Hormiguero arriben pocs dies després que el mateix programa denunciés "censura" en una entrevista amb Alfonso Guerra. L'exvicepresident del govern espanyol i Pablo Motos van lamentar en prime time que no poden dir públicament tot el que voldrien, i van posar d'exemple que ja no es puguin fer acudits sobre "homosexuals i nans".