La Jungla
Letícia, en una imatge d'arxiu
Foto: Letícia, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa reial

Qui és Jaime del Burgo, l'excunyat de Letícia que ha desfermat l'escàndol d'una suposada infidelitat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Letícia, en una imatge d'arxiu
Foto: Letícia, en una imatge d'arxiu | EFE

Jaime del Burgo és el protagonista del moment i l'home que més maldecaps està donant a la Casa Reial en les últimes hores. L'excunyat de la reina Letícia insinua que van ser amants, i ha revolucionat les xarxes socials amb una fotografia privada d'ella i el suposat text que li hauria enviat.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, Jaime del Burgo –exmarit de Telma Ortiz, germana de Letícia– ha estat en boca de tothom per haver airejat una suposada relació sentimental amb la seva excunyada durant els primers anys de matrimoni amb Felip VI, aleshores príncep d'Astúries. Aquest és el tuit que ha encès la polèmica:

A més, en una altra piulada que ja ha eliminat assegura que la seva relació d'amants s'hauria allargat fins al 2011. Jaime del Burgo diu també que van parlar de la possibilitat que ella es divorciés de Felip VI i que marxessin junts a viure a Nova York amb les filles, Elionor i Sofia. També haurien plantejat l'opció de tenir un fill biològic de tots dos a través de gestació subrogada als EUA.

Per acabar: La història d'una suposada relació amorosa entre Letícia i Jaime del Burgo, actualment resident entre Londres i Califòrnia, apareix negre sobre blanc al nou llibre de Jaime Peñafiel titulat Letizia y yo i publicat aquest 21 de novembre. El cronista reial ha destapat l'escàndol, amb el testimoni de l'excunyat de la monarca, perquè considera que és important que els espanyols coneguin la realitat de la figura de la reina consort.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos