La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía reapareixen per Cap d'Any: plans amb un ex del Barça

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Quan ja porten dos anys de relació, Gerard Piqué i Clara Chía han deixat d'ocupar les portades de la premsa del cor. Ara feia dies que no en sabíem res, però gràcies als seus amics hem pogut comprovar quins plans van fer per Cap d'Any.

Què en sabem? La nit del 31 de desembre a l'1 de gener, l'exblaugrana Riqui Puig va compartir a Instagram una foto amb el seu amic Piqué. Van rebre el 2024 junts a Catalunya, després que Puig –actual jugador de Los Angeles Galaxy– tornés a casa per Nadal. Aquesta és la foto dels dos:

En detall: Cal recordar Riqui Puig va ser una peça clau perquè Piqué conegués Clara Chía. L'actual parella de l'exfutbolista és de la colla d'amics de Carlota Puig i Gemma Iglesias, germana i parella d'en Riqui, i va ser ell qui els va presentar.

A més, en una altra imatge anterior a Cap d'Any (Piqué porta una altra roba), la parella va trobar-se amb la seva íntima Anna Tormo i altres amics en un bar de copes. Aquesta és la foto de record que ha penjat Tormo en les últimes hores a Instagram:

Per acabar: Mentre Piqué i Clara Chía gaudien del Cap d'Any a Barcelona, Shakira ha donat la benvinguda al 2024 des de l'altre costat de l'Atlàntic. Malgrat la separació, el 2023 ha estat un any de creixement artístic impressionant per ella, encadenant èxit rere èxit amb les lletres de les cançons contra el seu ex.