La Jungla
Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Leo Messi, a per la nena: Antonela Roccuzzo i ell volen tenir una filla

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Leo Messi vol ampliar la família. Instal·lat des d'aquest estiu a Miami, l'ex del Barça ha trobat el lloc on vol tenir un altre fill. Bé, una filla, perquè tal com ha explicat ell mateix estan buscant la nena després d'haver tingut tres nens.

Què en sabem? En una entrevista a un programa de la televisió argentina, Messi ha confessat que la seva dona i ell volen tenir una filla. "Ens agradaria tenir un bebè de nou, veurem si arriba la nena", s'ha sincerat al davant de les càmeres.

A més, Messi ha parlat també del seu paper de pare. Diu que intenta inculcar als seus fills Thiago, Mateo i Ciro els valors que va aprendre al Barça des que hi va arribar als 12 anys. "Vull que segueixin la línia del club on vaig créixer, amb uns valors molt importants i marcats", ha expressat.

Per acabar: Messi s'ha referit també a la seva dona Antonela, que és qui es fa càrrec dels fills quan ell ha de viatjar. "Passa les 24 hores amb ells. Quan jo he de marxar, ella hi és tot el dia", apunta. Quan estan junts a casa, fan vida de família com qualsevol altre matrimoni: "A les nou ja dormen els nens, i és el nostre moment quan amb l'Antonela ja estem tranquils. Sopem aviat i anem a veure la tele".