La Jungla
Marc-André ter Stegen i Daniela Jehle en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc-André ter Stegen i Daniela Jehle en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Ter Stegen anuncia que espera el seu segon fill amb la foto més tendra

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Marc-André ter Stegen i Daniela Jehle en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc-André ter Stegen i Daniela Jehle en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc-André ter Stegen i Daniela Jehle amplien la família, i en les últimes hores han anunciat, a través de les seves xarxes socials, que esperen el seu segon fill.

Què en sabem? Amb una fotografia de la panxa incipient de la Daniela, i les mans unides de Ter Stegen, la mateixa Daniela –amb l'aliança de matrimoni– i el petit Ben, la parella ha fet públic que "la família creix". Aquesta és la imatge que han escollit per l'anunci:

Reaccions: La notícia de l'embaràs de Daniela Jehle ha estat comentada i compartida per companys de vestidor de Ter Stegen i les seves parelles. Elena Galera, Ana Lewandoska, Núria Cunillera o Sara Gündogan es troben entre les dones de jugadors del Barça que han felicitat al matrimoni.

D'on venim? Marc-André ter Stegen i Daniela Jehle es van casar a Sitges el 2017, en un cerimònia civil que va acabar amb una gran festa. Dos anys després, el mes de desembre de 2019, naixia el seu primer fill, Ben ter Stegen, que enguany en farà quatre.

Un altre apunt: La notícia del segon embaràs de la parella arriba en un moment dolç pel porter del Barça, que guanya presència a la Selecció Alemanya després de la lesió de Manuel Neuer. Un cop superada l'aturada de seleccions, el guardameta ja torna a ser a Barcelona pel partit amb el Betis aquest dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.