La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La dona de Robert Lewandowski fa anys i ell la felicita amb una foto que enamora

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El davanter del Barcelona, Robert Lewandowski, viu avui un dia molt especial. El motiu no és altre que l'aniversari de la seva dona, Anna, amb qui té dues filles en comú que es diuen Klara i Laura.

Què sabem? La dona del jugador del Barça avui 7 de setembre fa anys. Una data molt especial, que celebra a la capital catalana, on molts dels seus amics li han dedicat missatges plens d'afecte. Entre totes les felicitacions rebudes destaca la de la seva parella i marit, Robert Lewandowski.

Què ha passat? El jugador del Barça ha presumit, a través de les seves xarxes socials, del seu costat més personal i sentimental. Ho ha fet per felicitar a la seva dona. Lewandowski ha publicat una imatge de tots dos que ha agradat molt i un escrit que no para de rebre tota mena de comentaris.

En detall: "Moltes felicitats a la meva preciosa dona i mare dels nostres fills. Ets l'amor de la meva vida i em sento molt orgullós i afortunat de poder tenir-te al meu costat", escriu el davanter. Una publicació que acompanya d'una foto d'ells dos, on apareixen a punt de fer-se un petó, amb una enorme piscina al seu darrere. Ella llueix un impactant vestit de color platejat i ell un conjunt negre que remata amb unes ulleres de sol del mateix color. "Moltes felicitats, amor meu", sentència. La felicitació és la següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Per acabar: "Moltes felicitats", "La meva parella preferida", "Feliç aniversari", "Per molts anys més" o "En la foto sortiu increïbles". Aquests són alguns dels comentaris que els seguidors de l'esportista a Instagram li han fet arribar. Una felicitació que la seva dona, empresària d'èxit, gran amant de la vida saludable i enamorada de Catalunya, ha compartit a les seves xarxes socials, on cada dia acumula més seguidors.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Barça Instagram