La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Ex del Barça fa plorar: felicita la seva dona catalana amb un text molt emotiu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un exjugador del Barça ha emocionat als seus seguidors a les xarxes socials. Ho ha fet per felicitar a la seva dona, en un dia molt especial per a ella.

Què sabem? La parella d'un ex del Barça acaba de celebrar el seu aniversari. Moltíssimes han estat les persones que li han dedicat missatges a través de les xarxes socials per desitjar-li el millor en aquest nou any de la seva vida que ara comença. De totes les felicitacions que ha rebut destaca la del seu marit, que ha emocionat a molts.

Què ha passat? Elena Galera, la dona de Sergio Busquets, acaba de celebrar el seu 33 aniversari. Ho ha fet lluny de la seva Barcelona natal. I és que el matrimoni, amb els seus dos fills, estan vivint a Miami des de fa uns mesos, arran de la nova etapa de Buquets com a futbolista a l'equip Inter Miami CF, on també juga Leo Messi.

En detall: Sergio Busquets, nascut a Sabadell, ha emocionat als seus seguidors d'Instagram amb una foto de la seva dona, Elena Galera. Una imatge on ella llueix un top de color rosa de tirants i uns pantalons negres que combina amb unes sandàlies de taló. Una imatge on la catalana de Barcelona surt molt afavorida. "Feliç aniversari. Per molts més junts. T'estimo", comença dient l'ex del Barcelona. "Et dono les gràcies per ser-hi sempre i sobretot en aquest any ple de canvis", afegeix Busquets, recordant la seva sortida del Barça i la seva nova etapa a Miami. La felicitació és aquesta:

Per acabar: Elena Galera també ha rebut les felicitacions de la dona de Leo Messi, Antonela Rocuzzo, amb qui ara s'han fet millors amigues i passen molt temps junts a Miami de festa. També ha rebut la felicitació de Daniella Semaan, Júlia Vigas o Coral Simanovich, entre d'altres.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram