La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Antonela Roccuzzo calenta París: vestit obert fins a la cuixa i bossa de mà de 4.950€

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Antonela Roccuzzo, la dona de Leo Messi, s'ha convertit en el centre de totes les mirades durant la celebració dels premis The Best, celebrats a París durant la nit del dilluns 27 de febrer.

Què sabem? La Salle Pleyel de la capital francesa ha estat l'escenari escollit per la celebració de la gala The Best FIFA Football Awards. Uns premis on l'argentí Leo Messi i la catalana Alexia Putelles s'han alçat com els millors jugadors de futbol de l'any 2022.

El look d'Antonela: Per a l'ocasió, la dona de Leo Messi, que acaba de celebrar 35 anys, ha lluït espectacular per la catifa verda amb un conjunt que ha aixecat moltes passions. L'argentina nascuda a Rosario s'ha posat un vestit negre llarg de la caríssima firma italiana de roba Dolce&Gabbana. Un vestit molt apretat, i amb una gran obertura lateral a la cuixa al més pur estil Angelina Jolie, amb el qual ha presumit de la seva treballada figura.

En profunditat: Per completar el seu look de festa, la dona de Leo Messi s'ha pintat els llavis i les ungles de les mans i peus de color vermell potent, per trencar amb el negre del vestit. Negres també eren les sabates que lluïa l'argentina. Unes sandàlies de taló altíssimes amb plataforma per semblar més alta del que és. També ha cridat moltíssim l'atenció de tothom la bossa de mà que ha lluït al seu pas pels premis The Best. Una bossa de mà, també de la firma Dolce&Gabbana, amb forma de rosa, realitzada amb resina i amb un preu no apte per a totes les butxaques: 4950 €. Parlem d'això:

Per acabar: Antonela Roccuzzo ha presumit del seu espectacular conjunt amb una imatge que ha compartit en el seu compte d'Instagram, on surt al costat de Leo Messi, que també va escollir un conjunt negre de cap a peus. Els comentaris dels seus seguidors, més de 33 milions de persones, no s'han fet esperar. Alguns dels molts missatges que es poden llegir són: "La reina d'Argentina", "Ets perfecte", "M'encanta la bossa", "El teu millor conjunt", "La més guapa de totes" o "Ets una deessa".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Moda Leo Messi