La Jungla
Candidats al Benidorm Fest 2024
Foto: Candidats al Benidorm Fest 2024 | RTVE
Televisió

Un famós periodista català i ex de 8tv, nou presentador bomba del Benidorm Fest

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Candidats al Benidorm Fest 2024
Foto: Candidats al Benidorm Fest 2024 | RTVE

Quan falten només tres setmanes pel Benidorm Fest 2024, RTVE ha anunciat aquest dilluns qui seran els presentadors. Tres noms i una sorpresa majúscula: Marc Calderó, periodista català i expresentador de 8tv.

Què en sabem? La nova edició del Benidorm Fest estarà conduïda per un presentador made in Catalonia, Marc Calderó. Format a 8tv, TV3 i betevé, el barceloní va fer el salt a Telecinco i des d'allà a TVE l'estiu de 2022. Ara formarà equip amb Ruth Lorenzo i Ana Prada en aquesta frase prèvia a Eurovisió.

A més, RTVE ha anunciat també els noms del jurat del Benidorm Fest 2024, amb Beatriz Luengo fent de portaveu i altres noms destacats com Carlos Baute, Ángela Carrasco o Guille Milkway, que ajudaran a decidir el candidat espanyol a Eurovisió 2024.

Un altre apunt: Entre els aspirants al Benidorm Fest, i que per tant es postulen per anar a Eurovisió, hi ha dos catalans. Per un costat, la presentadora de TV3 i exconcursant d'Eufòria Sofia Coll, amb el tema Here to stay; i de l'altre Roger Padrós amb Temps, un tema íntegrament en català.

Per acabar: Aquesta serà la tercera edició del Benidorm Fest, que va elevar el 2021 Chanel i el seu SloMo, que va fer un excel·lent segon lloc a Eurovisió; i que va triar Blanca Paloma el 2022, una aposta clarament fallida amb Eaea, que va quedar en 17a posició a Eurovisió.