La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Presentadora de TV3 atacada pel físic i les arrugues: respon d'aquesta manera

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una coneguda presentadora de TV3 ha estat increpada a les xarxes socials pel seu físic, el pas dels anys i les arrugues que comença a tenir a la cara. Un atac que no ha fet gens de gràcia a la famosa catalana.

Què sabem? Durant les últimes hores, una coneguda cara de la cadena pública catalana ha estat víctima del dur comentari que una seguidora seva li ha dedicat a través de les xarxes socials.

Què ha passat? La presentadora ha publicat un vídeo en el seu compte d'Instagram i ha rebut un comentari que no li ha fet gens de gràcia. Un comentari que ha denunciat i que està relacionat amb el seu físic, el pas dels anys i l'aparició d'arrugues a la cara i zona del front.

En detall: La presentadora de TV3 que ha estat atacada pel seu físic, les arrugues i el pas dels anys ha estat la catalana de Lleida, Núria Marín, que presentarà el concurs Love Cost a la cadena pública i que actualment apareix un cop a la setmana en el programa Està Passant, de Toni Soler, on té una secció relacionada amb el món del cor. "Se't veu fins a l'última arruga". Aquest ha estat el comentari que una seguidora de Marín li ha fet arribar en veure un vídeo de la presentadora a Instagram. Núria ha respost publicant diversos vídeos en el seu Instagram on diu coses com: "Em sento molt jove per dins", "Sé que no hauria de respondre a aquest comentari, però m'he quedat tocada amb el que m'ha dit aquesta dona perquè porto molt malament el pas del temps" o "Intento naturalitzar que em faig gran i mai poso filtres a les meves històries per mostrar la realitat".

Per acabar: Núria Marín intenta combatre el pas dels anys a força de fer exercici i rutines i tractaments de bellesa, tal com mostra en el seu compte d'Instagram. La presentadora, que actualment també està vinculada al grup Mediaset, va fer 42 anys el passat mes de setembre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3