La Jungla
Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Chanel recorda el seu pitjor moment: "Bullying i racisme, ningú no va fer res"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chanel, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Chanel torna a estar d'actualitat per la publicació del seu primer disc, ¡Agua!, que va ser precisament el seu crit de guerra al festival d'Eurovisió quan cantava SloMo. Per aquest motiu, està de gira promocional per diversos mitjans. Una promoció en la qual ha recordat un dels capítols més tristos de la seva vida.

Què en sabem? No és la primera vegada que ho explica, Chanel Terrero va patir assetjament quan era una nena petita i vivia a Olesa de Montserrat pel seu color de pell. L'artista catalanocubana feia gimnàstica rítima i les seves companyes van maltractar-la pel seu color de pell. Així ho ha recordat aquest divendres als micròfons de la Cadena SER.

Què diu?

  • "Vaig patir molt racisme i bullying per part de les meves companyes de gimnàstica rítmica quan era petita".
  • "La meva família va agafar les regnes i va intentar parlar amb els responsables. Al final, ningú no va fer res i em van haver de desapuntar".
  • "És trist perquè sempre és el mateix, se n'ha d'anar el que rep el bullying i no els bullies".
  • "Però soc positiva, em quedo amb les coses maques, i gràcies a allò vaig trobar el meu camí".

En detall: Sobre el seu passat, i les crítiques que pugui rebre en l'actualitat com a persona pública, Chanel ha explica que per salut mental va a teràpia. "Animo a tothom. Igual que anem al gimnàs del cos, cal anar al gimnàs de les emocions. Amb la meva psicòloga parlem d'això, i ara m'adono de la responsabilitat de fer-ho".

A més, sobre el seu nou disc assegura que és un àlbum en defensa del feminisme i dels drets del col·lectiu LGTBIQ+. En una de les cançons parla de la passió entre dues dones

Categoria: La Jungla