La Jungla
Cristina Porta, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Porta, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Cristina Porta se'n va del país: marxa per feina després dels èxits a 8tv i Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Cristina Porta, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Porta, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Cristina Porta fa les maletes i marxa. Després de dos anys d'infart, acumulant èxit rere èxit a 8tv i Telecinco, la periodista lleidatana té un nou projecte fora de les nostres fronteres i se'n va a treballar a l'estranger.

Què en sabem? Tal com ha revelat ella mateixa a For Fans, el programa que presenta a MitelePlus, marxa per començar un nou projecte fora –en principi per un temps però amb la possibilitat de quedar-s'hi una temporada llarga–. No ha explicat quin, tot i que les xarxes socials apunten alguna hipòtesi.

En detall: Mentre Porta no revela on va, un reality a Mèxic podria estar esperant-la. Es tractaria de La casa de los famosos, que ja ha anunciat que tindrà una concursant "espanyola que deixarà tothom fora de joc". Una expressió que fa pensar que podria ser ella, ja que durant any s'ha dedicat al periodisme esportiu.

Un altre apunt: Porta marxa i deixa buida la seva cadira de presentadora a For Fans, i sembla que Mediaset li ha trobat substituta. La nova cara visible del programa serà Carmen Alcayde, que obre nova etapa al grup després d'haver fitxat com a col·laboradora a Así es la vida de Telecinco.