La Jungla
Roger Padrós durant la seva actuació al Benidorm Fest
Foto: Roger Padrós durant la seva actuació al Benidorm Fest | @BenidormFestTVE | X
Benidorm Fest

El català no convenç al Benidorm Fest: recupera l'emocionant actuació de Roger Padrós

Temps de lectura: 2 minuts
Roger Padrós durant la seva actuació al Benidorm Fest
Foto: Roger Padrós durant la seva actuació al Benidorm Fest | @BenidormFestTVE | X

Ja queda menys per saber qui serà el representant d'Espanya al festival d'Eurovisió 2024. El Benidorm Fest està en marxa i ja es coneixen els vuit finalistes que actuaran aquest dissabte a la gran final del concurs. 

Per què és important? Aquest dijous s'ha celebrat la segona semifinal del Benidorm Fest, el concurs per escollir la cançó que Espanya enviarà a Eurovisió. El cantant català Roger Padrós, que cantava íntegrament en català, ha quedat eliminat i no podrà optar a guanyar el premi del certamen. 

Què en sabem? "El temps" ha estat la proposta que el jove Roger Padrós ha presentat davant del públic del Benidorm Fest. Una cançó en català, tranquil·la i emocionant. 

  • La posada en escena del compositor català ha estat una de les més aplaudides pel palau de la ciutat valenciana. Padrós no ha deixat indiferent a ningú i ha estat la sorpresa de la segona semifinal del Benidorm Fest. 
  • El català ha interpretat "El temps", una balada pop, acompanyat d'un piano i unes llums càlides que han ajudat a transmetre encara més la sensibilitat de l'artista. 
  • Padrós, que amb cinc anys ja va aprendre a tocar el piano, ha interpretat a la perfecció el seu tema dedicat al pas del temps i a les parelles que porten juntes tota la vida, com els pares o els avis. 

En detall: Roger Padrós, malgrat la seva emocionant actuació, no ha estat un dels classificats per la final que tindrà lloc aquest dissabte. Per tant, el català no arribarà, encara, a Eurovisió. 

  • El cantant català ha quedat cinquè a la segona semifinal, només un lloc per classificar-se i a tan sols 12 punts del quart classificat. 
  • Tot i això, el jurat professional del concurs li ha atorgat la quarta puntuació més alta. La votació del públic ha estat qui ha fet baixar a Padrós en la zona de no classificació. 

Situació actual: Dissabte, vuits propostes competiran per guanyar el concurs i convertir-se en el pròxim representant d'Espanya en l'edició del 2024 d'Eurovisió. 

  • Els finalistes són Angy Fernández, Miss Cafeïna, Nebulossa, la catalana Sofia Coll, st. Pedro, María, Peláe, Jorge González i Almácor.