La Jungla
Laia Costa, en una imatge d'arxiu
Foto: Laia Costa, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Laia Costa, embarassada: així desfilarà per la catifa vermella dels Goya

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laia Costa, en una imatge d'arxiu
Foto: Laia Costa, en una imatge d'arxiu | EFE

Laia Costa tornarà a centrar totes les mirades aquest diumenge, quan se celebri la gala dels Premis Goya 2024 a Valladolid. L'actriu catalana hi anirà amb una nominació sota el braç, com a millor actriu protagonista per Un amor.

Què en sabem? A finals de 2023, Laia Costa va anunciar públicament que estava embarassada del seu segon fill, així que quan falten poques setmanes perquè doni a llum, l'actriu de Barcelona lluirà panxa a la catifa vermella. Una imatge que ja es va poder veure quan al gener va anar embarassadíssima als Premis Feroz.

D'on venim? Laia Costa, que va estudiar Periodisme i Relacions Públiques a Barcelona abans de dedicar-se al món de la interpretació, va marxar fa uns anys a viure a Miami per la feina del seu marit, a qui va conèixer precisament durant la seva època a la Universitat. Va ser precisament als EUA on va néixer la seva primera filla el mes de maig de 2020, poc després que comencés la pandèmia de la covid-19. Actualment, l'actriu i la seva família tornen a viure a la capital catalana.

Un altre apunt: Pel seu paper a Un amor, Laia Costa ha estat nominada també als premis Forqué, Feroz i Gaudí com a millor actriu protagonista, a més del Goya. El 2023, Costa va guanyar precisament el Goya a millor actriu protagonista, la mateixa categoria per la qual està nominada aquest any, en aquella ocasió pel seu paper al drama Cinco lobitos.

Categoria: La Jungla