La Jungla
Sofia Coll i Héctor Black a la catifa taronja del Benidorm Fest
Foto: Sofia Coll i Héctor Black a la catifa taronja del Benidorm Fest | Instagram
Famosos

Així és l'Héctor, nòvio de Sofia Coll, la presentadora de TV3 que volia anar a Eurovisió

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sofia Coll i Héctor Black a la catifa taronja del Benidorm Fest
Foto: Sofia Coll i Héctor Black a la catifa taronja del Benidorm Fest | Instagram

Sofia Coll no anirà finalment a Eurovisió amb el seu tema Here to stay, sinó que ho farà Nebulossa amb Zorra. L'aspirant catalana va quedar setena, d'un total de vuit actuacions a la final del Benidorm Fest, però ni així va perdre el somriure, potser també perquè va estar molt ben acompanyada durant tot el concurs.

Què en sabem? Sofia Coll, presentadora del canal juvenil EVA de TV3, va desfilar per la catifa taronja del Benidorm Fest acompanyada d'un home vestit de negre de dalt a baix. Davant de les càmeres, la parella es va fondre en un petó de pel·lícula que va deixar tothom bocabadat. Aquesta és la imatge de l'artista barcelonina i el seu nòvio:

Qui és? El nòvio de Sofia Coll és Héctor Black, que també és artista. Actor, cantant i músic, el jove de Manlleu va ser concursant d'Eufòria 2023, tot i que el seu pas pel programa va ser més aviat curt perquè va ser el tercer expulsat de la seva edició. Tot i això, no li va anar tan malament perquè allà hi va conèixer la seva parella actual, companya seva al reality i quarta classificada.

Un altre apunt: Tal com expliquen al programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, des que va sortir d'Eufòria Héctor Black treballa a Les Nits Vernissage de Vic, on fan sopars amb espectacle. Els clients s'atipen, i de cop apareix ell fent un show. Ves que no s'estigui preparant pel proper Benidorm Fest...