La Jungla
Nausicaa Bonnín a 'Les dones i els dies'
Foto: Nausicaa Bonnín a 'Les dones i els dies' | TV3
Famosos

Nausicaa Bonnín colpeix amb els seus problemes d'embaràs abans de ser mare: "M'ha passat factura"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Nausicaa Bonnín a 'Les dones i els dies'
Foto: Nausicaa Bonnín a 'Les dones i els dies' | TV3

Nausicaa Bonnín i Kiku Piñol han format una família feliç, amb el naixement de la seva filla Saó l'estiu de 2020, quan l'actriu tenia 35 anys. Un somni de ser mare que no va ser gens fàcil, i que va aconseguir fer realitat després d'un munt de problemes que ha recordat a TV3.

Què en sabem? En una entrevista al programa Les dones i els dies que es pot veure a la plataforma 3Cat, l'actriu de sèries com El cor de la ciutat ha explicat que va passar més d'un any intentant quedar-se embarassada del seu nòvio. "Tot i estar relaxats, la cosa no funcionava", apunta Nausicaa Bonnín abans de revelar que van acabar demanant ajuda en un centre de reproducció assistida.

Què diu?

  • "En un moment donat, vam fer el clic de per què no estava passant. Començava a no sentir-me bé al voltant de dones embarassades"
  • "Com que soc privilegiada i m'ho vaig poder permetre, vam acabar a la privada fent in vitro i a la segona m'hi vaig quedar"
  • "Quan entres en un procés mèdic per una cosa que hauria de ser natural acabes aturant la teva vida, i a mi això m'ha passat molta factura"
  • "Hi va haver un moment en què la regla va passar a ser la frustració. Cada cop que fas pipí t'envaeix una sensació d'impotència i autoodi"
  • "Si això ho visquessin els homes se'n parlaria més"

En detall: Finalment i després d'un any d'obstacles, la parella va fer realitat el seu desig més gran i la Nausicaa es va quedar embarassada el 2019. A finals de juliol de 2020, en plena pandèmia de la covid-19, va néixer la seva filla Saó.

Un altre apunt: La petita va tenir temps de conèixer el seu avi, el dramaturg Hermann Bonnín i pare de la Nausicaa, que va morir el setembre d'aquell mateix any als 84 anys.

Categoria: La Jungla