La Jungla
David Broncano, presentador de 'La Resistencia'
Foto: David Broncano, presentador de 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

TVE i Broncano no es posen d'acord amb els diners: fitxatge ajornat, xifres multimilionàries

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
David Broncano, presentador de 'La Resistencia'
Foto: David Broncano, presentador de 'La Resistencia' | Movistar Plus+

RTVE ha ajornat la decisió sobre el fitxatge de David Broncano, després de les dues hores del Consell Extraordinari per abordar només aquest tema.

Què en sabem? El Consell Extraordinari d'aquest dilluns ha acabat amb cinc vots a favor i quatre en contra del fitxatge de Broncano perquè presenti La Resistencia en el prime time de TVE. Una decisió sorprenent, que té dos motius principals.

  • Primer, alguns consellers van expressar el seu disgust perquè no havien estat informats abans de les intencions de la directora Elena Sánchez.
  • Segon, per renegociar amb El Terrat, la productora del programa, el contracte milionari, que supera els 40 milions d'euros.

En xifres: La proposta rebutjada al Consell Extraordinari de RTVE era per signar tres temporades de 160 episodis cadascuna. Cada entrega ha de tenir una durada d'entre 70 i 80 minuts, de dilluns a dijous. Tot això, per 14,07 milions d'euros per temporada. És a dir, més de 42 milions d'euros en total pels tres anys previstos.

D'on venim? La setmana passada, diversos mitjans espanyols van avançar la notícia del fitxatge de Broncano per TVE a partir de la temporada 2024-25 i atrapar el públic jove que ara no té. Al punt de mira hi ha superar en audiència El Hormiguero de Pablo Motos, líder pràcticament cada nit a les llars espanyoles (no a Catalunya).

Per acabar: El no expressat al Consell Extraordinari implica un ajornament de la decisió al pròxim Consell, que es farà la setmana que ve. En aquests dies, RTVE hauria de renegociar les condicions per aconseguir el vistiplau dels seus consellers.

Categoria: La Jungla