La Jungla
El robot accidentat en directe
Foto: El robot accidentat en directe | TV3
Televisió

Hilarant accident d'un robot en directe a TV3: "Què ha passat?!"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
El robot accidentat en directe
Foto: El robot accidentat en directe | TV3

Moment surrealista aquest matí a Els Matins de TV3, quan un equip del programa s'ha desplaçat a la Fira Alimentària 2024 i un robot cambrer, que havia de ser l'exemple d'una de les tecnologies més innovadores, s'ha fotut de lloros en directe.

Què en sabem? Cristina Macias era en directe a la Fira Alimentària de Barcelona, presentant en directe el robot cambrer, quan ha passat això. Després de fer una prova sobre com atendria uns clients, l'humanoide ha demanat a la reportera que el seguís a taula, i de cop ha caigut a terra. Aquest és el moment:

En detall: Després del crit de la reportera, que deia "ai, que se'n va... Què ha passat?", el responsable de l'empresa propietària del robot ha quedat parat i sense saber què dir. "Ostres, no sé què ha passat", aconseguia verbalitzar mentre Macias responia: "Sembla que l'hem estavellat". Des de plató, la cara de l'Ariadna Oltra era un poema.

Reaccions: El vídeo del robot accidentat s'ha viralitzat de seguida a les xarxes socials, amb milers d'interaccions d'espectadors de TV3 que han vist la caiguda en directe. Fins i tot l'APM? ha tingut temps de fer-ne un petit muntatge amb els seus talls tradicionals.