La Jungla
Pere Mas a l'exterior de l'hospital de Can Ruti després de rebre l'alta
Foto: Pere Mas a l'exterior de l'hospital de Can Ruti després de rebre l'alta | Instagram
Famosos

Pere Mas, primeres imatges a l'hospital després de ser operat d'urgència a cor obert

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pere Mas a l'exterior de l'hospital de Can Ruti després de rebre l'alta
Foto: Pere Mas a l'exterior de l'hospital de Can Ruti després de rebre l'alta | Instagram

Pere Mas ha passat unes de les setmanes més difícils de la seva vida, després del problema al cor que el va enviar directe a l'hospital, on va ser operat d'urgència. Recuperat, aquest cap de setmana ha publicat les primeres fotos del seu gran ensurt mèdic.

Què en sabem? Després d'un mes lluny dels mitjans per la seva operació a cor obert, Pere Mas tornava dijous passat a El món a RAC1 per explicar públicament que havia patit una obturació coronària severa en una part d'una artèria del tronc del cor per la qual s'havia sotmès a una doble cirurgia bypass a cor obert.

En detall: Al seu compte d'Instagram, l'exdirector del FAQS de TV3 ha compartit les fotos des de l'hospital de Can Ruti de Badalona on va ser ingressat. Així explica el que li ha passat:

Què diu? En la seva tornada a El món a RAC1, Pere Mas ja va explicar dijous que havia passat deu dies ingressat després de l'operació. Una intervenció delicada, per la qual li van parar el cor durant 54 minuts, mentre estava connectat a una màquina de circulació extracorpòria per bombar sang. Afortunadament tot va sortir bé, i ara només demana més diners per la sanitat pública, pels pacients que es puguin trobar en situacions tan complicades com la seva.

Categoria: La Jungla