La Jungla
Carlos Latre, al pòdcast de Vicky Martín Berrocal
Foto: Carlos Latre, al pòdcast de Vicky Martín Berrocal | YouTube
Famosos

Carlos Latre, arruïnat i separat de la dona: així parla del moment més delicat de la seva vida

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Latre, al pòdcast de Vicky Martín Berrocal
Foto: Carlos Latre, al pòdcast de Vicky Martín Berrocal | YouTube

Carlos Latre travessa un bon moment personal i professional, ara que fa pocs dies que s'ha estrenat una nova temporada de Tu cara me suena amb ell com a jurat i que no li falta la feina. Una situació que contrasta amb la que va patir fa pocs anys, i que ha recordat al pòdcast de Vicky Martín Berrocal.

Què en sabem? A meitat de l'entrevista i després de repassar els seus èxits professionals, Latre ha recordat que no han estat tot flors i violes i que després del seu pas per Crónicas Marcianas ho va passar francament malament, fins al punt de perdre tots els estalvis i arruïnar-se per prendre males decisions.

Què diu? "Vaig fitxar per Cuatro quan acabava d'estrenar, i allà em van plantejar una sitcom de tres temporades", ha recordat. Però la sèrie va ser un fracàs i van cancel·lar-la quan duia només cinc capítols. Latre hi havia invertit tot el seu capital: "Vaig pagar tot el vestuari i l'equip per tres temporades, i no tenia diners per pagar la quota de la casa i un lloguer".

A més, quan semblava que les coses tornaven a anar-li bé i iniciava nous projectes professionals, Latre va patir un altre cop dur. Aquest cop a nivell sentimental, amb la separació de la seva dona Yolanda. La decisió la va prendre ell, però va ser igualment difícil. Es van separar durant dos anys, entre 2015 i 2017, després de més d'una dècada junts. "Ho havia fet tot amb ella i necessitava la meva individualitat pero saber qui era i el que volia", diu.  Després d'aquest temps van veure que havien de seguir junts, i van tornar "com si res no hagués passat" —paraules textuals de l'humorista—.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Podcast