La Jungla
Julia Otero, al seu programa de ràdio
Foto: Julia Otero, al seu programa de ràdio | Onda Cero
Famosos

Julia Otero deixa el seu programa de ràdio després de 17 anys i la substituirà el presentador més famós de TVE

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Julia Otero, al seu programa de ràdio
Foto: Julia Otero, al seu programa de ràdio | Onda Cero

Julia Otero deixa les tardes d'Onda Cero, després de 17 anys presentant Julia en la Onda. La periodista catalana se'n va a fer els caps de setmana, i serà substituïda de dilluns a divendres per un altre superfamós.

Què en sabem? Julia Otero passarà a fer el magazine matinal dels dissabtes i els diumenges, segons ha pogut saber el portal Informalia, i a les tardes entre setmana hi haurà Jaime Cantizano. Així, el presentador deixarà Mañaneros de TVE i se centrarà en el seu nou projecte a la ràdio.

En detall: Aquest moviment respon a la petició de Julia Otero de començar a reduir la seva jornada a la ràdio. Després del seu càncer el 2021, la presentadora va pactar fer menys hores, i des d'aleshores fa només de dilluns a dijous (i Carmen Juan els divendres). Otero acaba contracte el pròxim mes de juny, i per renovar hauria demanat saltar als caps de setmana.

A més, Onda Cero dona així un vot de confiança a Jaime Cantizano, que actualment presenta Por fin no es lunes els caps de setmana a la mateixa emissora. Mentre Otero farà ara un programa més pausat, l'andalús entra de ple en l'anàlisi diària de l'actualitat, amb opció també a tornar a la televisió de la mà el grup Atresmedia, ja sigui a Antena 3 o La Sexta, amb un nou programa.

Categoria: La Jungla