La Jungla
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Joana Sanz respon sobre el seu suport a Dani Alves i denuncia que és víctima d'odi

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 17 d'abril de 2024. 12:02
Temps de lectura: 1 minut
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz ha trencat el silenci, tres setmanes després que Dani Alves abandonés la presó de Can Brians, on compleix condemna per la violació d'una jove de 23.

Què en sabem? A través de les seves històries d'Instagram, Joana Sanz ha explicat que està treballant uns dies fora de Barcelona, i ha aprofitat que és lluny de casa per agrair el suport als seus fans ara que Alves és en llibertat, però també per carregar contra els que la critiquen. Diu que se sent víctima de l'odi.

Què diu?

  • "Volia agrair a les persones que m'han abraçat pel carrer, que se m'han acostat per donar-me paraules d'afecte"
  • "Hi ha persones molt boniques, gràcies a això em mantinc a les xarxes. No soc masoquista per estar rebent odi, però estic feliç i en pau mental"

D'on venim? Aquest no és el primer missatge de Joana Sanz justificant-se pel suport al seu marit, però sí que és el primer on apareix parlant després que sortís de la presó. Pocs dies més tard que sortís en llibertat, la model canària va publicar una foto donant la mà a Dani Alves, en un gest que tothom pot entendre, continuen sent parella i això no canviarà.

Per acabar: Dani Alves va violar una jove de 23 anys el desembre de 2022 a la discoteca Sutton de Barcelona. Condemnat a quatre anys i mig de presó, va quedar en llibertat sota fiança d'un milió d'euros el passat mes de març.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Dani Alves Famosos