La Jungla
 Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Casa Reial

Irene Urdangarin té nòvio, un cosí llunyà que a més és cunyat d'Almeida

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 17 d'abril de 2024. 10:54
Temps de lectura: 1 minut
 Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu

Irene Urdangarin, la filla petita de la infanta Cristina, té el seu primer nòvio. Segons la revista ¡Hola!, surt des de fa mesos amb Juan Urquijo, germà de Teresa Urquijo i cunyat de José Luis Martínez-Almeida.

Què en sabem? Irene Urdangarin i Juan Urquijo es coneixen des de petits, perquè són família i ara a més són nòvios. Tots dos són descendents directes del rei Alfons XII, així que són cosins llunyans per part de les seves mares (els seus avis materns, Joan Carles i l'àvia de Juan Urquijo, són cosins germans).

En detall: Segons ¡Hola!, la seva història d'amor va sorgir durant la tardor, quan Irene Urdangarin se'n va anar a viure amb la seva àvia Sofia al palau de la Zarzuela mentre es treia el carnet de conduir. Aleshores es van començar a veure cada dia, forjant una relació de parella que ara mantenen en la distància perquè ella és a Cambodja.

Qui és ell? Fill d'aristòcrates i germà de Teresa Urquijo, és des de fa pocs dies cunyat de l'alcalde de Madrid del PP. Madrileny de 25 anys, en té set més que Irene Urdangarin.

Un altre apunt: Les notícies sobre el nou amor de la Irene Urdangarin coincideixen amb la seva primera gran polèmica, quan fa poques hores que s'ha destapat l'incident que va protagonitzar fa algunes setmanes amb el seu grup d'amics —no ha transcendit si el nòvio hi era, però és probable que sí— en un bar de Madrid.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Monarquia