La Jungla
Rosalía, amb la samarreta del Barça a Barcelona
Foto: Rosalía, amb la samarreta del Barça a Barcelona | Instagram
Famosos

Rosalía, enxampada aquest cap de setmana en un dels millors restaurants del Born, a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía, amb la samarreta del Barça a Barcelona
Foto: Rosalía, amb la samarreta del Barça a Barcelona | Instagram

Rosalía és a Barcelona després d'una llarga temporada a Los Angeles, i ara que ha tornat a casa s'ha deixat veure en un dels millors restaurants de la ciutat.

Què en sabem? Rosalía era aquest dissabte a la nit a l'Estimar, restaurant especialitzat en peix del carrer dels Sombrerers, al barri del Born de Barcelona, tal com ha avançat El Periódico. Hi va anar amb la seva mare, la seva germana i el seu nebot per gaudir d'un sopar cinc estrelles.

En detall: Segons un altre dels comensals que hi era i que ho ha explicat a El Periódico, Rosalía va arribar al local amb look informal i va passar gairebé dues hores al restaurant. Tots quatre van marxar prop de la mitjanit. Van marxar a peu per un carrer estret del Born, i allà van agafar un cotxe per tornar a casa.

Un altre apunt: El restaurant Estimar, regentat per Anna Gotanegra i el xef Rafa Zafra, és considerat un dels millors restaurants de peix i marisc de Barcelona. Era un dels locals preferits de Leo Messi quan encara jugava al Barça, i l'any passat hi van passar personalitats internacionals com Hillary Clinton o els Rollins Stones.