La Jungla
Pedri i la seva família, al restaurant Disfrutar
Foto: Pedri i la seva família, al restaurant Disfrutar | Instagram
Famosos

Pedri, enxampat a l'Eixample: visita top a un dels millors restaurants de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pedri i la seva família, al restaurant Disfrutar
Foto: Pedri i la seva família, al restaurant Disfrutar | Instagram

Després de quatre anys a Barcelona, Pedri González ja és un barceloní més. Fora del terreny de joc, el crac blaugrana no s'està de res per gaudir de la ciutat, i aquesta setmana ha demanat taula en un restaurant de renom: el Disfrutar de l'Eixample.

Què en sabem? Aquest dimarts, Pedri ha compartit les fotos del dinar exclusiu amb els pares i el seu germà Fernando al Disfrutar, un dels restaurant més famosos de Barcelona, al carrer Villarroel. Imatges del menú de luxe i de dos dels xefs que hi ha al darrere, Oriol Castro i Eduard Xatruch. Els González López s'ho van passar així de bé:

En detall: Tal com es pot comprovar al seu web, Disfrutar ofereix dos menús degustació per 275 euros per persona. A més, també hi ha l'opció de triar el menú especial amb taules entre una i sis persones. Per un de sol, la taula costa 1.000 euros; un preu que va minvant a 525 per persona si són dos comensals, 425 per tres, 400 per quatre i fins als 375 euros per persona si a la taula hi ha entre cinc i sis comensals.

  • Un ventall de preus que situa el compte de la família de Pedri entre els 1.100 i 1.600 euros pel dinar.

D'on venim? Disfrutar es va consolidar el passat mes de novembre com un dels millors restaurants a nivell mundial, quan va rebre la seva tercera estrella Michelin. A més, l'any 2023 també va obtenir el títol del segons millor restaurant del món a la llista The World's 50 Best Restaurants, només per darrere del Central de Lima, al Perú.

Un altre apunt: L'oferta gastronòmica de Barcelona atrau famosos d'aquí i de fora. Igual que Pedri, fa poques setmanes David Beckham va ser vist a la ciutat per tastar la gastronomia local. En aquest cas, al Botafumeiro de Gràcia, on es va fer viral degustant les saboroses angules del xef Juan Jesús Pérez Alonso amb un vídeo que Principal va mostrar en aquest article.

Categoria: La Jungla