La Jungla
Helena Garcia Melero per Sant Jordi, Xavi Coral al darrere
Foto: Helena Garcia Melero per Sant Jordi, Xavi Coral al darrere | TV3
Televisió

Helena Garcia Melero fa una cobra a Xavi Coral en directe a TV3: "Disculpes"

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 24 d'abril de 2024. 12:40
Temps de lectura: 1 minut
Helena Garcia Melero per Sant Jordi, Xavi Coral al darrere
Foto: Helena Garcia Melero per Sant Jordi, Xavi Coral al darrere | TV3

Tantes hores de connexió en directe per Sant Jordi regalen moments inesperats a la televisió, com el que van protagonitzar aquest dimarts Helena Garcia Melero i Xavi Coral.

Què en sabem? Melero arrencava l'especial de Sant Jordi des de la Rambla de Barcelona, quan va passar pel costat de Xavi Coral que la saludava amb efusivitat. Ella el va ignorar completament, i el va deixar plantat sense saber quina cara posar. Aquest dimecres, la presentadora del Tot es mou s'ha explicat.

Què diu? Melero ha fet broma sobre el que va passar en directe amb el seu company, s'ha rigut de la cobra que van veure tots els espectadors i ha demanat perdó al presentador dels informatius: "Disculpes, Xavi, ni et vaig veure", ha expressat després de mostrar de nou a la televisió les imatges, dignes de l'APM?.

A més, Xavi Coral era a la Rambla com un dels autors convidats a signar el seu llibre. El presentador del Telenotícies de TV3 ha debutat aquest any amb la seva primera novel·la, Aprendre a esquivar les bales, que recull el testimoni del seu avi al bàndol republicà durant la Guerra Civil.

Categoria: La Jungla