La Jungla
Jordi Cruz i la Tamara, aquest dimecres a 'MasterChef'
Foto: Jordi Cruz i la Tamara, aquest dimecres a 'MasterChef' | TVE
Televisió

Allau de crítiques contra Jordi Cruz per la seva inadmissible reacció amb una concursant que abandona 'MasterChef'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Cruz i la Tamara, aquest dimecres a 'MasterChef'
Foto: Jordi Cruz i la Tamara, aquest dimecres a 'MasterChef' | TVE

Jordi Cruz no ha après res de polèmiques anteriors relacionades amb la salut mental dels concursants de MasterChef, i en les últimes hores ha protagonitzat un nou moment extremadament incòmode i violent amb una concursant que ha decidit abandonar el programa.

Què en sabem? Aquest dimecres, la concursant Tamara ha decidit abandonar les cuines de MasterChef per prioritzar la seva salut mental. Una decisió valenta, que posa el seu benestar personal per damunt dels interessos d'un programa de televisió, i que l'audiència va aplaudir però que Jordi Cruz es va prendre com un atac personal.

Què diu? El jurat català de MasterChef es va comportar com un veritable bully, acusant la concursant d'haver robat el lloc a altres aspirants que haurien volgut entrar al programa. "Només et diria que molt bé i que adeu, li has tret l'oportunitat a molta gent. Dona'm el davantal i marxa per la porta", li va recriminar amb cara de pomes agres. 

En detall: Sorprèn també la complaença dels altres dos membres del jurat amb l'agressivitat del xef de l'ÀBaC, i que cap dels companys de la Tamara fos prou valent com per defensar-la. A les xarxes socials, les crítiques contra Jordi Cruz i el programa es compten per milers. També contra TVE per haver permès l'actitud indigna del seu jurat.

A més, cal recordar que aquesta no és la primera vegada que MasterChef s'enfronta a polèmiques sonades per temes similars. La més greu, amb Verónica Forqué, però també amb altres concursants que van decidir prioritzar la salut mental, com Patricia Conde.

Per acabar: Com a mostra de l'escàndol, entre l'allau de reaccions contra Jordi Cruz, TVE i el programa hi ha fins i tot la protesta de la Ministra de Sanitat, Mónica García, que ha alçat la veu per defensar la "decisió valenta" de la concursant i per reiterar el seu compromís amb la salut mental i contra "una societat dopada amb cafeïna i ansiolítics".