La Jungla
Carles III, en una imatge d'arxiu
Foto: Carles III, en una imatge d'arxiu | EFE
Monarquies

Màxima preocupació per Carles III: rumors que està molt greu, Buckingham es prepara per al pitjor

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Carles III, en una imatge d'arxiu
Foto: Carles III, en una imatge d'arxiu | EFE

Carles III podria estar patint un deteriorament progressiu del seu estat de salut, han apuntat en les últimes hores Page Six i New York Post. Segons aquests mitjans, la seva situació actual "no és bona" i el Palau de Buckingham es podria estar preparant per al pitjor escenari.

Què en sabem? Segons els dos mitjans citats, el Palau de Buckingham està en alerta davant de la possibilitat d'un funeral imminent, tot i que també és veritat que els preparatius per la possible mort de Carles III, que té 75 anys, ja van començar des del mateix moment de la mort de la seva mare, Elisabet II.

Què diuen? Citant fonts del seu entorn, també informacions publicades anteriorment per The Daily Beast, Carles III es troba "realment molt malament, pitjor del que deixen entreveure". És per això que la preocupació és absoluta.

D'on venim? El Palau de Buckingham va anunciar el passat 5 de febrer que Carles III pateix un càncer. El tumor va ser descobert quan el rei es va sotmetre a una operació de la pròstata, tot i que la Casa Reial ja ha negat que el càncer tingui relació amb aquest òrgan.

Categoria: La Jungla