La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra al videoclip de la seva cançó 'Akureyri'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra al videoclip de la seva cançó 'Akureyri' | YouTube
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra ho expliquen tot de la seva relació i ruptura a la seva nova cançó (amb petó)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana i Sebastián Yatra al videoclip de la seva cançó 'Akureyri'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra al videoclip de la seva cançó 'Akureyri' | YouTube

Aitana i Sebastián Yatra han tingut dels nervis els seus fans des que fa pocs dies van anunciar que treien cançó junts, un nou tema anomenat Akureyri que ha vist la llum aquest divendres i que parla de la seva història d'amor.

Què en sabem? Després de la seva ruptura el passat mes de novembre, i l'aparent reconciliació de la parella en les últimes setmanes, Aitana i Sebastián Yatra parlen per fi clarament de la seva relació en el tema que han titulat amb el nom de la ciutat islandesa d'Akureyri. Així és com sona:

En detall: Amor i separació en una mateixa cançó, després d'escoltar-la tothom té clar que expliquen la seva història però el que no s'acaba d'entendre és si hi ha o no una segona oportunitat després de la ruptura, malgrat que les fotos dels dos junts últimament i el fet que s'hagin animat a fer una cançó conjunta fa pensar que efectivament tornen a ser parella. Per cert, al vídeoclip hi ha la imatge d'un petó:

Què diu? La lletra té estrofes que parlen de quan estaven junts, com quan Aitana canta: "Sonríeme una vez más, pero es que soy capaz de alargar esta noche, quédate a dormir al lado de mí". I també de la ruptura, que intenten superar amb el record del seu viatge de fa mesos a Islàndia i del qual es va parlar tant a la premsa del cor: "Tu brazo de almohada me acompañará a soñar con Akureyri y fantasear que nos queda tiempo juntos y olvidar que mañana despierto y no estás más". Tot i que, de nou, finalment no aclareixen si han tornat o no: "Y aunque tuvo un final, al final no fue culpa de nadie. Nunca es culpa de nadie pero te extrañaré".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música