La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra passen la nit junts a casa d'ella: les fotos que confirmen la reconciliació

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 20 de març de 2024. 12:40
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana i Sebastián Yatra han tornat, quatre mesos després de la seva ruptura. Fa setmanes que es parla de la seva reconciliació, i ara hi ha una prova més: han estat enxampats passant la nit junts a la casa d'ella.

Què en sabem? Aquest dimecres, la revista Diez Minutos du a la seva portada les fotos de la trobada entre Aitana i Yatra. Segons la mateixa publicació, es tracta del dia que tornaven de viatge des de l'aeroport londinenc de Heathrow, on van ser vistos agafats de la mà. Quan van aterrar a Madrid, la parella va agafar camins separats per despistar la premsa, però tenien una mateixa destinació: la casa d'ella, on van dormir junts. L'endemà, ell hauria marxat directe a l'aeroport per agafar un vol a Nova York.

D'on venim? La notícia de la reconciliació va saltar a principis de març quan es van filtrar unes fotos de la parella a Islàndia en plena època d'aurores boreals.

Un altre apunt: Fa només tres mesos que Sebastián Yatra va anunciar per sorpresa la seva ruptura amb Aitana, sense que mai abans haguessin confirmat la seva relació de manera oficial. Des d'aleshores, tots dos s'han alliberat i han parlat obertament de la relació que havien mantingut en els últims mesos.

Per acabar: En una d'aquestes entrevistes on parlaven de la seva relació, Yatra confessava que si haguessin continuat més temps junts hauria acabat sent infidel. Unes paraules que no haurien agradat gens als pares de l'Aitana, que ara no acaben d'entendre com pot ser que la seva filla li hagi donat una segona oportunitat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música