La Jungla
Els Estopa, en una imatge a la televisió
Foto: Els Estopa, en una imatge a la televisió | Antena 3
Famosos

Mari Paz i Paloma: així són les dones dels Estopa i la seva discreta vida privada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Els Estopa, en una imatge a la televisió
Foto: Els Estopa, en una imatge a la televisió | Antena 3

Després de 25 anys de fama, els germans David i Jose Muñoz mantenen la seva vida privada tan discreta com sempre. També qui i com són les seves dues dones, Mari Paz i Paloma, que també són les mares dels seus fills.

Què en sabem? Malgrat que mai no en parlen, els Estopa van fer una excepció quan van publicar El libro de Estopa. Els germans de Cornellà de Llobregat expliquen en aquesta biografia que van conèixer la Mari Paz i la Paloma a Zarza-Capilla, un poble d'Extremadura. Totes dues eren originàries d'allà, malgrat que la primera vivia a Madrid i la segona a Badajoz.

Què diuen? En el llibre, els Estopa defineixen així les seves dues relacions: "Van ser nòvies de joventut, flirtejos d'un estiu que finalment van anar a més".

Mari Paz: El David va conèixer la Mari Paz el 1992, quan tenia 16 anys, i a partir de 1993 es van començara veure cada 15 dies. Una quinzena viatjava ell a Madrid, i la següent era ella qui es desplaçava a Barcelona. La relació es va consolidar fins al punt que va ser ella qui duia les maquetes d'una discogràfica a l'altra per intentar fer coneguts als Estopa. I va funcionar. Després de vuit anys de relació, la parella es va casar i el 2007 van tenir el seu primer i únic fill, que es diu David com el pare.

Paloma: El Jose va conèixer la Poloma pocs anys més tard. Entre els anys 1998 i 1999 va començar la seva relació, també a les festes de Zarza-Capilla, i després d'anys junts van també van tenir un fill. En aquest cas, el Pablo, que és el nom dels dos avis.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música