La Jungla
Lolita Flores, en una imatge a la televisió
Foto: Lolita Flores, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Lolita Flores, viral per un vídeo contra Vueling a l'aeroport de Barcelona: mireu el reflex

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Lolita Flores, en una imatge a la televisió
Foto: Lolita Flores, en una imatge a la televisió | Telecinco

Lolita Flores ha aterrat aquest dilluns a Barcelona amb un cabreig de tres parells de nassos, després que Vueling perdés la seva maleta en un vol que a més duia retard. L'artista ho ha denunciat en un vídeo a les xarxes socials, però no esperava fer-se viral per un altre motiu...

Què en sabem? Lolita Flores aterrava dilluns 18 de març a la tarda a l'aeroport del Prat en un vol que venia de Bilbao. L'artista volava amb Vueling, i un cop a Catalunya descobria que li havien perdut l'equipatge. Com que ningú no va ajudar-la, minuts més tard va decidir gravar un vídeo que s'ha tornat absolutament viral a la xarxa. És aquest:

Què diu? Al vídeo, Lolita exposa el que li ha passat i assegura que "som un munt de gent, però no els ensenyaré". Una afirmació que ha corregut com la pólvora per internet, perquè al reflex del vidre a la cabina de Vueling no s'hi veu ningú. "A veure si ho solucionen, no només a mi sinó a tota la gent que tinc al darrere", insisteix.

Reaccions: El vídeo de Lolita Flores publicat dilluns a la tarda s'ha fet absolutament viral, amb centenars de milers de comentaris a X (abans coneguda com a Twitter), fins al punt que el nom de l'artista ha esdevingut tendència a tot Espanya en les últimes hores.