La Jungla
Helena Resano, presentadora de La Sexta
Foto: Helena Resano, presentadora de La Sexta | Atresmedia
Famosos

Gran preocupació per Helena Resano: paràlisi amb diagnòstic desconegut, tots els detalls

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Helena Resano, presentadora de La Sexta
Foto: Helena Resano, presentadora de La Sexta | Atresmedia

Helena Resano, presentadora dels informatius de La Sexta, encenia totes les alarmes aquest dilluns amb un inesperat problema de salut que la manté hospitalitzada des d'aleshores.

Què en sabem? En les últimes hores, Helena Resano ha tingut força suficient per explicar a Info Libre, un altre dels mitjans on treballa, quin és el seu estat de salut actual. Tot va començar diumenge, quan de cop se li va paralitzar la meitat esquerra del cos, de cintura cap avall.

En detall: Resano va pensar que es tractava d'un pinçament, motiu pel qual es va quedar a casa. Dilluns quan es va despertar, el problema havia empitjorat i va anar immediatament a l'hospital.

A més, la paràlisi es va agreujar durant les primeres hores d'ingrés hospitalari, i se'n va començar a veure afectada també l'altra cama.

Què diu? Després d'aquest cop dur contra la seva salut, els metges no han parat de fer-li proves, de moment sense un diagnòstic clar. "Els metges no han parat de buscar respostes. Estan trobant el camí de la recuperació", ha declarat a Info Libre.

Un altre apunt: Evidentment, la paràlisi que pateix Helena Resano l'ha obligat a aturar sense data de tornada la seva activitat professional. Ara el més important és descobrir què té i començar el camí de la recuperació.

Categoria: La Jungla