La Jungla
Nagore Robles podria estar sortint amb Carla Flila
Foto: Nagore Robles podria estar sortint amb Carla Flila | Instagram
Influencers

Nagore Robles té nòvia nova després de Sandra Barneda: catalana, famosa i 15 anys menor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Nagore Robles podria estar sortint amb Carla Flila
Foto: Nagore Robles podria estar sortint amb Carla Flila | Instagram

Nagore Robles té una nòvia nova, més d'un any després de la seva separació de Sandra Barneda. La nova parella de la col·laboradora de televisió podria ser una influencer de Barcelona molt més jove que ella.

Què en sabem? Robles podria estar sortint amb la tiktoker catalana Carla Flila, de 25 anys, quinze anys més jove que ella. Una relació que ha sorprès els seus fans, i de la qual totes dues han anat deixant pistes a les xarxes socials, tot i que encara no ho han confirmat. Així ho explicava en les últimes hores l'influencer del cor Javi Hoyos.

@javihoyosmartinez Nagore confirma su relación con Carla Flila con un romántico mensaje #nagore #carlaflila ♬ sonido original - JaviHoyos

En detall: Fa pocs dies, Nagore Robles i Carla Flila van ser als premis Ídolo de Dulceida. Van desfilar separades a la catifa vermella, tot i que durant la gala no es van separar ni un moment, tal com demostren les fotos juntes que van publicar a xarxes socials. 

A més, les dues haurien estat juntes recentment a l'Uruguai, que és on s'hauria fet la foto de la posta de sol que Javi Hoyos mostra al vídeo on confirma la relació.

D'on venim? Fa pocs dies, Nagore Robles mostrava la seva nova casa, un cop tancada l'etapa Sandra Barneda. La parella, una de les més mediàtiques de la televisió, va trencar fa més d'un any. Després de separar-se, la tertuliana basca de Telecinco ha deixat el pis que va comprar per les dues al centre de Madrid i se n'ha anat a una urbanització de luxe als afores de la ciutat.

Un altre apunt: Mentre Nagore Robles sembla que ha començat a refer la seva vida sentimental al costat de la Carla Flila, Sandra Barneda fa força temps que té el cor ocupat. Després de trencar amb la seva ex, la presentadora catalana va conèixer Pascalle Paerel, la ballarina neerlandesa amb qui surt des de 2022.