La Jungla
Rosalía i Dua Lipa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Dua Lipa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Dua Lipa, enxampada a Barcelona: visita un restaurant top i Rosalía li parla català

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía i Dua Lipa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Dua Lipa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dua Lipa ha tornat a Barcelona, la seva ciutat preferida. La cantant britànica hi ha passat una setmana, gravant un dels videoclips del seu pròxim àlbum, i ha aprofitat per tastar de nou la gastronomia local.

Què en sabem? Dua Lipa i el seu equip han estat durant una setmana rodant entorn de les piscines municipals de Montjuïc, segons ha pogut saber La Vanguardia. En un post a Instagram en les últimes hores, la cantant ha mostrat la seva visita a la capital catalana. Imatges on apareix a les piscines amb una bata on es pot llegir Barcelona, o una altra de les vistes de la Sagrada Família.

En detall: En una altra de les fotos, Dua Lipa ha mostrat un dels seus sopars al restaurant Gresca, un local especialitzat en cuina mediterrània, dels millors de Barcelona, ubicat al carrer Provença 230, al bell mig de l'Eixample.

Rosalía respon: Les fotos de Dua Lipa a Barcelona han rebut milers de reaccions en les últimes hores, entre elles la d'una de les barcelonines més internacionals, la cantant Rosalía, que en català escriu al perfil de la seva amiga: "Què maca".