Meteo i Serveis
Incendi a Tivissa
Foto: Incendi a Tivissa | Bombers
Successos

Els Bombers treballen en dos incendis a Tivissa que cremen alhora

Temps de lectura: 2 minuts
Incendi a Tivissa
Foto: Incendi a Tivissa | Bombers

Els Bombers tracten d'extingir dos incendis que cremen alhora a Tivissa (Ribera d'Ebre). En concret, un, al Coll de Llumeneres i l'altre a Toa.

En profunditat: Els bombers han destinat 22 dotacions i 8 mitjans aeris. El foc ha començat a la zona de la Toa. Es tracta d'una zona boscana amb unes poques cases disseminades, a 1,5 quilòmetres d'un altre foc que s'ha declarat al Coll de Llumeneres cap a les 12 del migdia i que els Bombers ja han donat per estabilitzat.

Al detall: En aquest segon incendi, els mitjans aeris hi han començat a fer descàrregues al flanc dret, que és la prioritat. En espera del que determinin els Agents Rurals, els indicis apunten que en la passada nit han caigut molts llamps que haurien pogut causar el foc.

Tot i això, els bombers han anunciat que han estabilitzat el primer foc que crema des de les dotze del migdia.

  • A partir de les 14.00 hores, i per la bona evolució de l’incendi, s’ha ordenat als bombarders que tornessin a la base, i el foc està totalment envoltat per mànegues i punts d’aigua. Segons les dades provisionals dels Agents Rurals, l’incendi afecta prop d’una hectàrea.

Context: Catalunya travessa una onada de calor tòrrida que està enfilant tots els termòmetres fins a nivells d'alerta. Segons la previsió del Meteocat s'arribarà als 43 graus a punts de l'interior com a Terres de l'Ebre.

  • A més, aquest dijous s'incrementarà la calor per tot el territori i tocarà sostre a Ponent i l'Ebre, just on cremen els dos incendis.
Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Incendis Bombers