Meteo i Serveis
Vehicles transitant per una via
Foto: Vehicles transitant per una via | EFE
Trànsit

Operació tornada pel pont del 15 d'agost amb milers de vehicles: què esperar?

Temps de lectura: 1 minut
Vehicles transitant per una via
Foto: Vehicles transitant per una via | EFE

Centenars de milers de vehicles tornen cap a l'àrea metropolitana de Barcelona per tancar el pont del 15 d'agost aquest dimarts. Si ets un de tots aquests barcelonins que ha de tornar a casa després d'uns dies de lleure a la platja o a la muntanya, aquesta informació t'interessa.

Què esperar? 365.000 vehicles van participar en l'operació sortida per l'inici del pont entre el passat divendres i dissabte; això va ser un 4,3% més del càlcul previst inicialment.

  • Per al seu retorn, el Servei Català de Trànsit calcula que 200.000 vehicles desfaran el camí direcció Barcelona i voltants entre les 12 i les 24 h d'aquest dimarts 15 d'agost. Per tant, és recomanable sortir aviat i evitar les hores punta per evitar retencions.
  • La via més conflictiva tornarà a ser, amb molta probabilitat, l'AP-7, ja que és la que acostuma a registrar més retencions; dissabte, van ser més de 25 quilòmetres de cues acumulades.

A més: El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb el cos dels Mossos d’Esquadra, ha posat en marxa un dispositiu especial de trànsit per aquests dies. Hi ha controls de policials a les vies de màxima mobilitat.

A la pràctica: Els usuaris es poden informar de l’estat del trànsit a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit i del web http://transit.gencat.cat.

Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Mobilitat Trànsit