Meteo i Serveis
Siurana (Tarragona)
Foto: Siurana (Tarragona)
Temps

L'últim cap de setmana de tardor amb sol i temperatures més baixes

Temps de lectura: 1 minut
Siurana (Tarragona)
Foto: Siurana (Tarragona)

Aquest cap de setmana el sol serà el protagonista tot i que les temperatures baixaran lleugerament. 

Situació actual: Aquest divendres 15 de desembre el cel està serè a la majoria de punts de Catalunya amb un ambient assolellat que afavoreix que les temperatures hagin pujat una mica. 

Previsions: Dissabte i diumenge, l'últim cap de setmana de la tardor d'enguany, el temps no variarà gaire. El cel es mantindrà net i la presència de sol serà constant a la gran majoria de comarques de Catalunya. 

  • Tot i això, les temperatures durant el cap de setmana baixaran lleugerament. Aquest fet farà que la sensació sigui més freda i hivernal. 
  • De la previsió meteorològica d'aquests dos dies cal destacar la presència d'una espessa boira a Lleida i als seus voltants.

En detall: El temps serà força semblant els dos dies de cap de setmana. S'espera un cel estarà i poc ennuvolat amb boires destacables a la Vall de l'Ebre i al Pla de Lleida fins al migdia. A banda, hi haurà núvols baixos al sector central del litoral que seran més trencats durant les hores centrals del dia.

  • La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa i la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament arreu, si bé a punts del Pla de Lleida podrà baixar acusadament.