Meteo i Serveis
Un tren de la companyia Ouigo
Foto: Un tren de la companyia Ouigo | Viquipèdia
Transports

Bitllets de tren Barcelona-Madrid per menys de 25 euros: apunta la data de l'oferta

Temps de lectura: 2 minuts
Un tren de la companyia Ouigo
Foto: Un tren de la companyia Ouigo | Viquipèdia

Una de les companyies de trens que operen a Espanya oferirà importants promocions en el 80% dels seus bitllets. 

Per què és important? A partir del 2020, Adif va iniciar la liberalització del transport ferroviari de passatgers en l'alta velocitat. Des d'aquell moment, diferents empreses operen per les vies espanyoles i ofereixen diversitat de preus i ofertes. 

Què en sabem? Ouigo ha anunciat que llançarà una promoció per vendre fins al 80% dels seus bitllets a 9, 15, 18 i 25 euros en les línies que opera actualment a Espanya. 

  • "Pink Days", la promoció de la companyia de trens, oferirà bitllets per menys de 25 euros en tots els trams que ofereix servei dins del territori espanyol. 

En detall: Les línies que ofereix la companyia de trens i que estaran de promoció són la de Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona, la de Madrid-València i la de Madrid-Albacete-Alacant. 

  • Les tarifes que es posaran a disposició seran de 15 a 25 euros la línia que va de Madrid a la capital catalana, i de 9 a 19 euros les que van des de Madrid fins a les dues ciutats valencianes. 

Quan? La promoció estarà disponible des de les 9:00 del matí del dimarts 16 de gener fins a les 23:50 del dimecres 17 de gener. 

  • Els bitllets es podran adquirir a través de la pàgina web d'Ouigo i l'app de la companyia. 
  • Els bitllets que formen part d'aquesta promoció serviran per viatjar entre el 17 de gener al 10 de març.  

Previsions: Actualment, Ouigo opera a Espanya fent tres recorreguts. El seu objectiu és ampliar els seus horitzons i a partir de l'any que ve té previst operar fins a Valladolid i Segòvia.

Categoria: Meteo i Serveis