Meteo i Serveis
Vianants pel carrer d'Enric Granados
Foto: Vianants pel carrer d'Enric Granados | Paola de Grenet / Ajuntament de Barcelona
Temps

El temps del cap de setmana: Sol i fins a màximes de 20 graus

Temps de lectura: 2 minuts
Vianants pel carrer d'Enric Granados
Foto: Vianants pel carrer d'Enric Granados | Paola de Grenet / Ajuntament de Barcelona

El cap de setmana serà força estable, amb molt de sol, augment de núvols prims, però amb una marcada pujada de les temperatures, sobretot de cara diumenge.

Per què és important? Les pluges dels darrers dies no han estat suficients per revertir la greu sequera que pateix Catalunya. Tampoc no sembla que aquest cap de setmana la situació pugui millorar gaire, i és que s'espera un cap de setmana força tranquil amb sol i una pujada de les temperatures.

En detall: Predominarà el sol a gran part del país i només es combinarà amb algunes bandes de núvols prims i boires matinals. 

Dissabte 13 de gener

El cel romandrà serè o transitòriament poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts i prims, sobretot a la tarda. Fins a migdia hi haurà estrats baixos a punts del nord de la depressió Central que localment podran ser persistents al nord de Ponent.

  • La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La temperatura pujarà 3 o 4 ºC en general, fins i tot més en punts de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona.

Diumenge 14 de gener

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans. A més, al llarg de la tarda la nuvolositat es farà més compacta.

  • La temperatura màxima serà lleugerament més alta en general. Repuntarà per la costa i pel prelitoral. Els valors més alts arribaran als 20 ºC i s'assoliran per les Terres de l'Ebre. Es registraran valors d'entre 16 i 18 ºC al llarg de la costa i en punts del prelitoral. 

Categoria: Meteo i Serveis